Domenii
Filosofie şi Ştiinţe sociale
Istorie
Litere
Ştiinţe ale naturii
Ştiinţe economice
Ştiinţe exacte
Ştiinţe juridice
Educaţie fizică
Diverse
Colecții
Academia Practică
Antiqua et Mediaevalia
Bibliografica
Biblioteca de Istorie Literară
Bibliotheca Archaeologica Iassiensis
Bibliotheca Archaeologica Moldaviae
Bibliotheca Classica Iassiensis
Bibliotheca Patristica Iassiensis
BusinessLike
Cicero
Colecția Medico-chirurgicală
Contribuţii Ieşene de Germanistică
D.E.U. (Dicţionarele Editurii Universităţii)
Documenta
Economie şi Societate Liberă
Economikon
Ethnos
Excellentia 150
Exercitium
FIBAS
Fontes Traditionis
Geographia
Historica
Historica Dagesh
In Honorem
Logos
Monumenta Linguae Dacoromanorum
Observatorul Social
Patrimoniu
Personalităţi ale Universităţii "Al.I. Cuza" din Iaşi
Proiecte Europene în Ştiinţele Sociale
Psihologie Socială şi Aplicată
Publicațiile Institutului Român de Genealogie și Heraldică „Sever Zotta”
Restitutio Historiographica
Scripta Archaeologica et Historica Dacoromaniae
Sophia
Sport și Societate
Ştiinţele Educaţiei
Studii de Geografie Politică
Studii Europene
Thesaurus
Traditio
Periodice
Analele științifice ale Universității "Al.I. Cuza" din Iași (Serie nouă)
Alte reviste și periodice științifice

Prima pagină / Evenimente /

Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași la Gaudeamus 2019

18.11.2019

În perioada 20-24 noiembrie 2019 Editura Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași va participa la cea de-a XXVI-a ediție a Târgului Internaţional GAUDEAMUS - Carte de învățătură, cu cele mai noi apariții editoriale și o bogată selecție din titlurile publicate în ultimii ani.
Ediţia din acest an a celui mai important târg de carte din România va avea loc în Pavilionul B2 al Complexului Expoziţional Romexpo din București, acolo unde Editura UAIC are alocat standul cu numărul 83.
Programul de vizitare a târgului este de miercuri, 20 noiembrie, până duminică, 24 noiembrie, între orele 10.00 şi 20.00.

Accesul general al vizitatorilor în incinta târgului va fi permis pe baza biletelor de intrare, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor (valabile pentru întreaga perioadă a târgului, în valoare de 10 lei), care constituie totodată şi suportul pentru Tombola GAUDEAMUS.
Copiii cu vârste sub 7 ani, elevii, studenţii, cadrele didactice, pensionarii, membrii uniunilor de scriitori şi jurnaliştii au intrarea liberă, pe baza documentelor specifice vizate la zi (carnet de elev/student, legitimaţie de membru/serviciu, talon de pensie). Vizitatorii din aceste categorii, care doresc să participe la tombolă, trebuie să achiziţioneze bilete sau abonamente de intrare. Pavilionul B2 Romexpo dispune de rampe şi lifturi pentru accesul cărucioarelor şi al scaunelor cu rotile în întreaga incintă.
Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus, ediţia Bucureşti 2019, va avea loc miercuri, 20 noiembrie, la ora 12.00, la standul Radio România.

Iniţiat şi organizat de postul public de radiodofuziune, Gaudeamus, „cel mai citit târg de carte de la cel mai ascultat radio”, se va desfăşura sub semnul aniversării a 30 de ani de la momentul istoric al Revoluţiei Române din Decembrie 1989. Peste 8.000 mp de standuri vor găzdui sute de mii de titluri şi aproape 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe și dezbateri.
Cel mai important şi mai longeviv eveniment expoziţional dedicat cărţii din România are un loc bine definit în calendarul cultural şi în conştiinţa publicului, dovadă stând cei peste 100.000 de vizitatori care îi trec pragul în fiecare an.
Parteneri media: TVR, Agenţia de carte, Agenţia de presă Rador, Caţavencii, Dilema, Jurnalul, Observator Cultural, România Liberă.
Proiect cultural susţinut de Ministerul Culturii.